Spolu s novými bezpečnostními kamerami Philips Hue dnes Signify oznámila nové možností osvětlení Hue. Je tu nová generace svítidel Philips Hue Festavia, která lze používat uvnitř i venku.



K dispozici jsou tři druhy, včetně 100 LED světel na 8metrovém kabelu, 250 LED světel na 20metrovém kabelu a 500 LED světel na 40metrovém kabelu. V aplikaci Hue jsou tři nové světelné efekty navržené pro světla Festavia, včetně Prism, Glisten a Opal. Efekty lze použít také se světly Festavia první generace a efekt Prism lze použít na všechna barevná světla Hue.

Nová žárovka MR16 Philips Hue funguje na stejné napětí 12V jako standardní žárovky MR16, takže by se měla vejít do většiny stávajících svítidel. Philips Hue Centris je kombinované stropní bodové svítidlo, které spojuje rozptýlené hlavní světlo s 350stupňovými nastavitelnými reflektory, které lze naklonit tak, aby zvýraznily části místnosti. Každé světlo lze nastavit a ovládat samostatně pomocí aplikace Hue.

Poslední novinkou je Perifo, který se skládá z jednotlivýchsvětel, které lze spárovat a vytvořit tak přizpůsobitelné osvětlení. Zákazníci si mohou vybrat uspořádání, délku a svítidla, přičemž lze ji připevnit na stěnu nebo strop. Stejně jako u Centris lze každé světlo ovládat samostatně pomocí aplikace Hue.