Apple přestal prodávat kožené doplňky a společnost tvrdí, že její řada „FineWoven“ pouzder a příslušenství pro iPhone je celkově šetrnější k životnímu prostředí. Ale zdá se, že první reakce na alternativní materiál jsou negativní.



Apple nazývá nový materiál „luxusní a odolný mikrotwill“, zdá se však, že zejména kvalita pouzder pro iPhone některé zákazníky naštvala, protože několik uživatelů pouzdra vrátili. „Připadá mi to spíše jako levné pouzdro od Amazonu než jako kvalita Apple, zvláště v této cenové relaci.“ „Přijato a vráceno,“ uvedl další uživatel. „Připadal mi laciný skoro jako karton.“ Také na Twitteru (X) se stejně těžko hledají pozitivní reakce zákazníků.

„Používám pouzdra Apple pro své telefony od iPhonu 7,“ řekl uživatel X @eggbutspam, „ale nikdy jsem pouzdro nevrátil tak rychle jako pouzdro FineWoven, které jsem si předobjednal minulý pátek.“ „Právě mi přišel poštou,“ hlásil jeden uživatel Redditu. „Je to v podstatě jako polyesterový povlak na polštář vložený do plastového obalu. Nelíbí se mi to.“ Je příliš brzy na závěr, že tyto názory prvních uživatelů odrážejí skutečnou kvalitu doplňků, ale zatím to není ta nejlepší reklama na novou řadu příslušenství FineWoven.