Apple rozeslal dárkové krabice s halloweenskou tématikou některým influencerům, aby si je mohli užít při sledování nadcházející keynote „Scary Fast“ zaměřené na Mac, která se bude konat v úterý v 1:00 hodinu ráno.



Dárkové krabice obsahují sluchátka AirPods Max, kšiltovku Apple a výběr sladkostí a nápojů. Jak sdílí influencer Lamarr Wilson, krabice také obsahuje pozvánku, která zní: „Blíží se Halloween a Apple má pro vás připravené nějaké lahůdky. Aby byl váš zážitek ze sledování ještě lepší, doufáme, že si užijete pohlcující poslech s AirPods Max spolu s několika sladkostmi.“ Zprávy naznačují, že keynote se bude týkat výhradně Maců a očekává se, že společnost vydá několik modelů s čipy M3, včetně 24palcového iMacu a 14palcového a 16palcového MacBooku Pro.

To znamená, že vzhledem k neobvyklému pozdnímu načasování události v 1:00 ráno, nemluvě o zmatcích kolem sestavy Maců, toto je jedna z nejzáhadnějších událostí, které Apple v posledních letech propagoval, takže bychom se mohli dočkat nějakého překvapení. Apple plánuje vysílat keynote 31. října živě na svých webových stránkách, na YouTube a prostřednictvím aplikace Apple TV.