Apple vydal RC verzi watchOS 10.1, macOS Sonoma 14.1, iOS 17.1 a iPadOS 17.1 pro vývojáře. Jako RC verze jsou obvykle označovány finální verze, které jsou vydávány těsně před vydáním pro veřejnost.



iOS 17.1 vylepšuje aplikaci Apple Music. Přenosy AirDrop lze dokončit přes internet a nyní můžete používat také NameDrop. Mezi další nové funkce patří indikátor baterky v Dynamic Island pro modely jiné než iPhone 15. V aplikaci Nastavení je k dispozici nová sekce StandBy, která obsahuje nové možnosti přizpůsobení. Přidány byly opět také nové tóny a opravena byla funkce pro limit nabíjení, která nyní funguje podle očekávání. iOS 17.1 také zlepšuje synchronizaci času u obrazovky napříč zařízeními Apple. ‌macOS Sonoma‌ 14.1 obsahuje aktualizace pro aplikaci Hudba, poskytuje také vylepšení, opravy chyb a aktualizace zabezpečení pro váš Mac. watchOS 10.1 přidává podporu NameDrop pro sdílení kontaktních informací, obsahuje také podporu pro Double Tap.

iOS a iPadOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

macOS Sonoma:

  • Logo Apple > Nastavení systému > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).
Zdroj: MacRumors.com