Po vydání nových iPhonů museli zaměstnanci Apple Store a autorizovaní poskytovatelé služeb Apple vyměnit celé zařízení, pokud vyžaduje opravu, protože jednotlivé díly nebyly dostupné.



Počínaje tímto týdnem jsou díly dostupné pro všechny čtyři modely iPhone 15, což umožňuje zaměstnancům Apple Store a autorizovaným poskytovatelům služeb Apple dokončit opravy zařízení, podle interního sdělení získaného společností MacRumors. To zahrnuje zadní sklo, baterii, reproduktory, displej, zadní fotoaparát a střední rám. Pro opravy Taptic Engine nebo hlavního mikrofonu iPhone 15 Pro nebo iPhone 15 Pro Max je stále nutná výměna celé jednotky, protože tyto díly budou podle poznámky k dispozici až později.

Všechny čtyři modely iPhone 15 jsou vybaveny odnímatelným zadním sklem, které technikům umožňuje otevřít zařízení z přední i zadní strany za účelem opravy. Tato změna má za následek výrazně nižší poplatky za opravu u modelů s prasklým zadním sklem. Apple tuto změnu designu poprvé provedl u iPhonu 14 a iPhonu 14 Plus nižší třídy v loňském roce.