V iOS 17 a tvOS 17 si můžete prohlédnout až 30 dní zaznamenané aktivity pro příslušenství HomeKit související se zabezpečením, jako jsou dveřní zámky, poplašné systémy a další. Pokračujte ve čtení, abyste zjistili, jak se to dělá.



Díky nejnovější verzi můžete nyní používat aplikaci Domácnost na iPhonu, iPadu a Macu k zobrazení historie aktivit příslušenství pro inteligentní domácnost včetně dveřních zámků, garážových vrat, poplašných systémů, kontaktních senzorů, detektorů kouře, dveří, a oken. Pokud máte například chytrý zámek, činnosti, jako je zamykání a odemykání se zaznamenávají a můžete si je zobrazit v aplikaci Domácnost. Všichni v domácnosti, včetně uživatelů sdílené domácnosti, mohou zobrazit Historii aktivit, která se automaticky zapne, když je Apple TV nebo HomePod ve vaší domácnosti aktualizován na tvOS 17. Upozorňujeme, že Historie aktivit je šifrována, což znamená, že Apple nemůže přečtěte jeho obsah.

Jak zobrazit historii aktivit příslušenství HomeKit

  • Otevřete aplikaci Domácnost na svém ‌iPhonu‌, ‌iPadu‌ nebo Macu.
  • Vyberte kategorii Zabezpečení.
  • Vyberte možnost Historie aktivit.
  • Až budete hotovi, klepněte na Hotovo.

Mějte na paměti, že zaznamenaná aktivita je po 30 dnech trvale smazána.

Jak zapnout a vypnout historii aktivit

Když Historii aktivit vypnete, veškerá dříve zaznamenaná aktivita pro domácnost bude trvale odstraněna. Historii aktivit může zapínat a vypínat pouze vlastník domácnosti nebo uživatel sdílené domácnosti s oprávněním přidávat a upravovat příslušenství.

  • Otevřete aplikaci Domácnost na svém ‌iPhonu‌, ‌iPadu‌ nebo Macu.
  • Vyberte tlačítko Více (tři tečky v kroužku), vyberte Nastavení domácnosti a poté Zabezpečení.
  • Zvolte Jeden měsíc, chcete-li zapnout Historii aktivit, nebo zvolte Vypnuto.

Pamatujte, že pokud máte doma výpadek sítě nebo napájení, některé události nemusí být úspěšně zachyceny a zaznamenány.