Společnost mophie vydala své nejnovější příslušenství pro řadu iPhone 15. Nová powerbanka snap+ juice pack mini se stojánkem obsahuje 5 000 mAh vnitřní baterii a podporu MagSafe a je kompaktnější než předchozí verze.



Powerbanka funguje s jakýmkoli iPhonem s podporou MagSafe, a to díky magnetickému designu, který se přichytí na zadní stranu vašeho zařízení. Uvnitř je 5000mAh baterie, která nabízí extra plné nabití vašeho smartphonu. Uvnitř je také standardní 7,5W bezdrátová podložka, což je to, co jsme od těchto powerbank MagSafe – dokonce i od oficiální Apple – očekávali. Powerbanka je zaímavá také díky vestavěnému stojanu.
Společnost mophie již dříve uvedla na trh další přenosné nabíječky se zabudovanými stojánky. Kde tato nová verze vyniká, je její velikost. Je mnohem kompaktnější ve srovnání s některými předchozími produkty v sestavě, jako je standardní stojan snap+ powerstation, který je mnohem větší. Nová powerbanka mophie snap+ mini se stojánkem je nyní k dispozici pro předobjednávku na webové stránce společnosti ZAGG.