Společnost Twelve South představila nové příslušenství pro předvedení vaší sbírky řemínků pro Apple Watch. Nový organizér TimePorter uspořádá vaše řemínky s elegantní bílou konstrukcí, která je doplněna chromovým akcentem.



Uchovávání řemínků na Apple Watch může být trochu problém. Proto Twelve South představila nový organizér TimePorter, který nabízí způsob, jak zobrazit a uspořádat vaši sbírku řemínků pro Apple Watch. Bílý organizér pojme šest pásků najednou a umožňuje vyjmutí řemínku jednou rukou. Nový TimePorter společnosti Twelve South se instaluje pomocí lepicích pásek 3M, což znamená, že jej můžete umístit prakticky kamkoli.

TimePorter brilantně předvádí vaše oblíbené řemínky, takže je snadné najít ten pravý, který se hodí k vašemu outfitu. Lesklý bílý povrch a chromované koncovky doplňují váš prostor, ať už ve skříni, koupelně nebo dokonce uvnitř skříně. Snadno se instaluje kdekoli (a odstraňuje). Twelve South TimePorter je nyní k dispozici ke koupi přímo na webových stránkách společnosti.