Apple vydal aktualizace aplikací Final Cut Pro, iMovie, Motion, Compressor a Logic Pro, které obsahují nové funkce a optimalizace. Apple začátkem tohoto měsíce oznámil aktualizace Final Cut Pro pro iPad a Mac a nyní je vydal.



Final Cut Pro na Macu byl aktualizován o organizační vylepšení, jako je automatické posouvání na časové ose. Uživatelé budou moci během přehrávání ponechat své klipy v zobrazení, přičemž zobrazení bude možné upravit pomocí klávesových zkratek nebo možnosti Zoom. Uspořádání časové osy je viditelné na první pohled a je snazší rozlišovat klipy pomocí odlišných barev. Apple také přidal nástroje pro čištění složitých sekcí časové osy a jemné doladění úprav kombinací překrývajících se spojených klipů do jednoho spojeného příběhu.

Na Macech s čipy Apple Silicon je export projektů v H.264 a HEVC rychlejší než dříve. Na ‌iPadu‌ obsahuje Final Cut Pro funkce voiceoveru, které umožňují tvůrcům nahrávat vyprávění a zvuk přímo do časové osy pomocí ‌iPadu‌. Aplikace nyní vylepšuje roztřesené záběry pro plynulejší video a jsou zde nové možnosti pro kombinování propojených klipů. Úpravy jsou snažší a rychlejší díky novým klávesovým zkratkám. iMovie a Compressor obsahují stejné optimalizace na Macech s čipy Apple Silicon. Aktualizace všech aplikací obsahují také opravy chyb.