Komplexní průvodce Apple Storů aplikace Facades dnes obdržela velkou aktualizaci, přičemž vývojář Michael Steeber představil druhou verzi aplikace. Aplikace obsahuje vše, co byste kdy chtěli vědět o Apple Store.



Aplikace vždy obsahovala adresář všech ‌Apple Storů‌ s podrobnostmi, jako jsou části obchodu a trendy, ale Steeber přidal časovou osu, která poskytuje spoustu dalších informací. Tlačítko Časová osa na každé stránce s podrobnostmi o prodejně obsahuje nejstarší fotografii obchodu, fotografie ze slavnostního otevření a dárky, které první návštěvníci dostali při otevření spolu s informacemi o renovacích, výročích a další.

Možnost zaznamenat návštěvy obchodů obsahuje přidanou animaci „účtenky“ spolu s nástroji pro sdílení na sociálních sítích. Lze také vytvářet vlastní seznamy obchodů, přičemž vybrané obchody jsou viditelné na mapě. Pokud jedete například do města s více obchody, můžete si je přidat do seznamu, zobrazit je na mapě a naplánovat si návštěvy. Mezi další nové funkce patří vyhledávací filtry pro vyhledání obchodů a informace o prodejnách, zkratky pro věci, jako je vyhledávání obchodů v okolí, a další.