SwingVision, aplikace oceněná Apple Design Award v oblasti inovací, dnes představila svou expanzi. SwingVision, byla původně aplikace, která měla fungovat jako váš osobní trenér tenisu.



Aplikace uživatelům pomáhá zdokonalit každý aspekt jejich hry. S podporou řady známých sportovců, včetně tenisových šampionů Andyho Roddicka, Lindsay Davenport, Jamese Blakea a dalších, nyní SwingVision míří na hřiště pickleballu. Díky možnosti použití na různých zařízeních Apple – iPadu, iPhonu, Apple Watch – poskytuje SwingVision předplatitelům odborné analýzy jejich hry a může působit jako osobní trenér, který hráčům pomáhá neustále se zlepšovat tím, že si všímá silných i slabých stránek.

„Jsme tak nadšeni, že můžeme přinést špičkovou umělou inteligenci SwingVision do nejrychleji rostoucího amerického sportu. Nemůžeme se dočkat, až všichni hráči pikleballu zažijí kouzlo SwingVision.“ SwingVision funguje jednoduše: Po stažení jednoduše namiřte svůj iPhone nebo iPad na kurt a začněte nahrávat. Poté pomocí AI a Neural Engine začne SwingVision sledovat trajektorii míče ve 3D a poskytuje vysoce kvalitní statistiky.