Aplikace Juno for YouTube pro Apple Vision Pro od vývojáře Christiana Seliga, obdržela svou první aktualizaci od uvedení na trh začátkem tohoto měsíce a představuje několik funkcí požadovaných uživateli, jako je možnost výběru kvality videa.



Juno automaticky vybírá kvalitu videí na základě „nejlepšího odhadu“, říká Selig, ale dříve neposkytovala možnost výběru. Od verze Juno 1.1 si však mohou uživatelé vybrat v jaké kvalitě chtějí video sledovat. Video přehrávač také obsahuje snadno přístupné ovládací prvky hlasitosti, které uživatelům umožňují vyladit hlasitost přehrávání, aniž by to ovlivnilo úroveň hlasitosti celého systému. Selig říká, že hledá způsoby, jak propojit hlasitost zvuku přehrávače s hlasitostí systému, což doufejme přijde v budoucnosti.

Dalším užitečným doplňkem je možnost otevřít video v Juno prostřednictvím zkratek nebo jiné aplikace. Uživatelé mohou jednoduše nahradit „http://“ v adrese URL „juno://“ (například juno://www.youtube.com/watch?v=O7I0vHIWyO4). Byla také zvýšena rychlost načítání a nyní je snazší přeskakovat mezi rychlostmi přehrávání. Několik chyb bylo také odstraněno na základě zpětné vazby od uživatelů a přehrávač již nebude pozastavovat video, pokud klepnete na střed obrazovky. Juno for YouTube je k dispozici ve visionOS App Store.