Apple dnes aktualizoval interní dokument podpory o „neoznámených nebo nevydaných produktech“. Aktualizace přichází uprostřed zpráv, že Apple plánuje brzy vydat nové iPady a Macy, ačkoli neexistuje žádná záruka, že tyto věci spolu přímo souvisejí.



Dokument informuje poradce podpory společnosti Apple, jak reagovat na potenciální dotazy zákazníků ohledně neoznámených produktů a služeb nebo oznámených, ale dosud nevydaných produktů. Dokument byl dnes „upraven a optimalizován“, ale nevíme, jaké konkrétní změny byly provedeny. Podle Marka Gurmana z Bloombergu plánuje Apple do konce března oznámit nový iPad Pro, iPad Air a MacBook Air. Očekává se, že nové modely iPadu Pro budou prvními iPady vybavenými jasnějšími a živějšími OLED displeji.

Mezi další funkce patří čip M3, bezdrátové nabíjení MagSafe, přepracovaná klávesnice Magic Keyboard s větším trackpadem a přední fotoaparát orientovaný na šířku. Apple také vydá větší 12,9palcový iPad Air spolu s aktualizovaným 10,9palcovým modelem. Mezi další funkce pro iPad Air patří čip M2, přepracovaný design zadního fotoaparátu, podpora Wi-Fi 6E a Bluetooth 5.3. Očekává se, že 13palcový a 15palcový MacBook Air budou aktualizovány čipem M3, s klíčovými výhodami oproti čipu M2 včetně rychlejšího výkonu a hardwarově akcelerovaného ray tracingu pro lepší vykreslování grafiky ve hrách.