Astropad vydal novou verzi sady Rock Paper Pencil, kterou představil loni v létě, která přináší některá pozoruhodná vylepšení. Sada Rock Paper Pencil obsahuje chránič displeje a jedinečný hrot pro Apple Pencil, takže psaní na ‌iPadu‌ je jako psaní na kus papíru.



Nová verze Rock Paper Pencil má NanoCling Screen Protector, který se připevňuje k ‌iPadu‌ pomocí statického přilnutí místo magnetického okraje jako předchozí verze. Astropad říká, že NanoCling je silnější než magnety a poskytuje tenčí rámeček a plošší povrch na ‌iPadu‌. NanoCling Screen Protector je o 40 procent tenčí než magnetická verze, takže zde nejsou žádné mezery ani vyvýšeniny. Chránič obrazovky je i nadále snadno snímatelný a opakovaně použitelný, takže jej můžete sundat, když nepíšete, a není přilnavý, takže nezanechává žádné stopy.

Hrot byl také přepracován tak, aby vydržel náročné každodenní používání. Hrot byl také zeštíhlen, takže je ekvivalentní standardnímu 0,7mm kuličkovému peru. Rock Paper Pencil lze zakoupit na webu Astropad. Je kompatibilní s 11palcovým iPadem Pro a iPadem Air, 12,9palcovým ‌iPadem Pro‌ třetí generace a novějším, 10,2palcovým ‌iPadem‌ sedmé generace a novějšími, 10,9palcovým iPadem ‌a iPadem mini šesté generace.