Beta verze visionOS 1.1 obsahuje novou funkci resetování Vision Pro, která umožňuje zařízení vymazat a znovu nastavit, pokud uživatel zapomene svůj přístupový kód.



V tuto chvíli neexistuje způsob, jak resetovat Vision Pro mimo aplikaci Nastavení a aplikace Nastavení je nepřístupná, pokud náhodou zapomenete svůj přístupový kód. To znamená, že kdokoli, kdo si nepamatuje svůj přístupový kód, bude muset přinést Vision Pro do Apple Store. Podle 9to5Mac je v beta verzi ‌visionOS‌ 1.1 kód, který umožňuje vymazání Vision Pro, aniž by bylo nutné jej přinášet do Apple Store.

K dispozici je nové systémové upozornění, které umožňuje resetovat Vision Pro po určitém počtu neúspěšných pokusů o zadání přístupového kódu. Resetováním Vision Pro vymažete veškerý obsah ze zařízení, ale protože má funkci nazvanou Activation Lock, nebude jej moci používat nikdo kromě původního vlastníka s heslem Apple ID, které bylo použito k jeho nastavení. Po vymazání lze Vision Pro znovu nastavit jako nový s přidáním nového přístupového kódu.