Od doby, kdy Apple vydal AirPods Max, uběhly více než tři roky, což vedlo některé k otázce, kdy bude vydán nový model těchto sluchátek. V dnešním článku se podíváme na to, kdy očekávat nové AirPods Max a funkce, o kterých se mluví.



Datum vydání

Ve své zprávě z října 2023 Mark Gurman z Bloombergu uvedl, že Apple plánuje vydat nové AirPods Max „na konci roku 2024“. Apple oznámil aktuální AirPods Max v tiskové zprávě 8. prosince 2020 a sluchátka byla uvedena na trh o týden později.

Nové funkce

Apple podle Gurmana plánuje pouze drobné změny pro AirPods Max, včetně portu USB-C místo Lightning pro nabíjení a kabelové přehrávání zvuku. Řekl také, že sluchátka budou k dispozici v nových barevných variantách. Momentálně jsou k dispozici v zelené, růžové, stříbrné, nebesky modré a vesmírně šedé. Gurman řekl, že nová sluchátka budou stále považována za první generaci AirPods Max, což naznačuje, jak malé mohou být změny. Nové AirPods Max budou pravděpodobně podporovat Bluetooth 5.3, oproti Bluetooth 5.0, pro spolehlivější bezdrátové zvukové připojení.