Společnost Waterfield představila své vlastní pouzdro Shield Case pro Vision Pro, kompaktnější alternativu k oficiálnímu cestovnímu pouzdru Apple pro nový headset společnosti.



Waterfield říká, že pouzdro Shield Case je vhodné na cestování, přičemž stále poskytuje nezbytnou ochranu a kapacitu pro organizaci a přenášení souvisejícího příslušenství. Dosahuje toho využitím výhod odnímatelných částí Vision Pro. WaterField využil snadnost, s jakou lze popruhy Vision Pro sejmout, a výrazně tak zmenšil velikost pouzdra. Vision Pro s nasazeným předním krytem je umístěn na jedné straně a polstrované pouzdro na příslušenství – na nabíječku, kabely, čisticí hadřík, jeden nebo oba popruhy a čočky Zeiss. Tento design nejen šetří místo, ale také drží headset pevně na místě a polstrování pouzdra přidává další vrstvu ochrany.

Pouzdro je obklopeno nárazuvzdornou pěnou s uzavřenými buňkami a podšité polstrovaným fleecem. Oboustranný voděodolný YKK zip obklopuje pouzdro ze tří stran a je podepřen fleecovou částí, která chrání obsah před zipem. Na pouzdru je také nízkoprofilová rukojeť a D-kroužky pro zavěšení volitelného popruhu. Pouzdro WaterField Vision Pro Shield Case je k dispozici v několika barevných variantách.