Zatímco Vision Pro podporuje Bluetooth, Apple v dokumentu podpory uvedl, že neexistuje žádná záruka, že Bluetooth příslušenství a zařízení třetích stran budou s headsetem kompatibilní. Apple však poskytl seznam toho, co bude určitě fungovat.



AirPods/Beats

Všechny současné modely sluchátek AirPods a Beats se dají připojit k Vision Pro. Apple doporučuje AirPods Pro 2 s USB-C nabíjecím pouzdrem pro nejlepší zážitek, protože podporuje bezztrátový zvuk a ultra nízkou latenci, zatímco starší modely AirPods ne.

Klávesnice

Většina Bluetooth klávesnic od společnosti Apple a dalších výrobců bude fungovat s Vision Pro. Vision Pro není kompatibilní se staršími klávesnicemi Apple, které používají vyjímatelné baterie. Vision Pro má virtuální klávesnici, kterou lze použít, ale pro cokoli kromě zadání hesla nebo napsání rychlé zprávy budou uživatelé chtít připojit klávesnici Bluetooth.

Myši a trackpady

‌Apple Vision Pro‌ nefunguje s Bluetooth myšmi. S Magic Trackpadem sice funguje, ale starší Trackpady s vyměnitelnými bateriemi nejsou kompatibilní, stejně jako trackpady jiných výrobců.

Ovladače

K Vision Pro lze připojit všechny Bluetooth ovladače s certifikací Made for iPhone, včetně ovladačů Xbox a PlayStation. Apple říká, že jakýkoli ovladač, který pracuje s iPadOS, bude fungovat s Vision Pro.

Naslouchátka

Naslouchátka s certifikací Made for ‌iPhone‌ se mohou připojit k Vision Pro. Některé modely od Phonak, IQBud a Poco jsou také kompatibilní.