Apple vydal macOS Sonoma 14.4, watchOS 10.4, tvOS 17.4 pro veřejnost. Apple také vydal software 17.4 pro HomePod. My si v dnešním článku ukážeme, co vše je nové a jak je můžete nainstalovat na vaše zařízení.



‌macOS Sonoma‌ 14.4 obsahuje nové emoji a přidává podporu pro přepisy v aplikaci Podcasty. V aplikaci Safari si můžete zobrazit pouze ikony pro webové stránky na panelu Oblíbené. tvOS 17.4 obsahuje opravy chyb a další malá vylepšení. watchOS 10.4 přidává podporu pro nové emoji, které byly také přidány do ‌iPhonu‌, včetně limetky, jedlé hnědé houby a další. K dispozici je také Nastavení pro deaktivaci funkce Double Tap na Apple Watch při používání Vision Pro. Se softwarem ‌17.4 pro HomePod‌ je Siri schopna zjistit, jaká je upřednostňovaná mediální služba uživatele, čímž odpadá nutnost nastavit aplikaci třetí strany jako výchozí.

macOS Sonoma:

  • Logo Apple > Nastavení systému > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).

tvOS:

  • Nastavení > Systém > Aktualizace softwaru
Zdroj: macrumors.com