Apple vydal RC verzi tvOS 17.4, watchOS 10.4 a macOS Sonoma 14.4 pro vývojáře. Jako RC verze jsou obvykle označovány finální verze, které jsou dostupné těsně před vydáním systémů pro veřejnost.



watchOS 10.4 obsahuje nové emoji, jako je limetka, jedlá hnědá houba, fénix, přetržený řetěz a další. K dispozici je také Nastavení pro deaktivaci funkce Double Tap na Apple Watch při používání Vision Pro, protože při ovládání Vision Pro mohou být náhodně aktivována gesta Double Tap. K dispozici jsou také opravy chyb a vylepšení. macOS Sonoma 14.4 obsahuje nové emoji, texty v aplikaci Podcasty a možnost zobrazovat ikony pouze pro webové stránky na panelu Oblíbené v Safari. Aktualizace také obsahuje podporu pro nové modely MacBook Air, které byly dnes představeny. Aktualizace tvOS jsou ve srovnání s jinými aktualizacemi obvykle menší a zaměřují se především na menší vylepšení než na velké změny.

macOS Sonoma:

  • Logo Apple > Nastavení systému > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).

tvOS:

  • Nastavení > Systém > Aktualizace softwaru
Zdroj: macrumors.com