Design iPhonu SE čtvrté generace byl dnes potvrzen v sérii CAD renderů sdílených indickým technologickým blogem 91Mobiles. Obrázky ukazují zařízení s 6,1palcovým displejem se zářezem pro kamerové pole TrueDepth pro Face ID, plochými stranami a portem USB-C místo Lightning.



Tento design by byl podstatným vylepšením oproti současnému ‌iPhonu SE‌, který se vyznačuje zakřivenými okraji, 4,7palcovým displejem, tlačítkem Home Button s Touch ID a velkými rámečky.

Nový ‌iPhone SE‌ je zjevně 147 mm vysoký, 71,5 mm široký a 7,7 mm tlustý. To je téměř totožné s velikostí iPhonu 14, který je 146,7 mm vysoký, 71,5 mm široký a 7,8 mm tlustý.

Celkově snímky potvrzují zprávy společnosti MacRumors z minulého roku, které odhalily, že ‌iPhone SE‌ nové generace by do značné míry využíval design ‌iPhonu 14‌, včetně ‌Face ID‌ a 6,1palcového OLED displeje, ale s jediným zadním fotoaparátem, tlačítkem Akce a portem USB-C. Vydání zařízení se očekává v příštím roce.

Společnost 91Mobiles již dříve zveřejnila přesné CAD rendery iPhonu 13 Pro a iPhonu 14 Pro, ale rendery Apple Watch Series 7 byly nakonec nesprávné. Webová stránka nedávno sdílela také rendery, které mají znázorňovat design nadcházejícího 12,9palcového iPadu Air.