Populární společnost Mophie dnes představila novou řadu bezdrátových nabíječek pro iPhone, které využívají nový standard bezdrátového nabíjení Qi2. Qi2 je podobný MagSafe v tom, že je schopen nabíjet kompatibilní modely ‌iPhonu‌ s výkonem až 15 W namísto omezení na 7,5 W.



Držák Snap+ je určen pro použití v autě. Lze jej připojit k ventilačním otvorům vozidla a je dodáván s 30W USB-C adaptérem do auta a USB-C kabelem. ‌iPhone‌ kompatibilní s MagSafe je možné připojit k nabíječce magneticky a bude se nabíjet výkonem 15 W. Snap+ Wireless Charging Vent Mount je k dispozici již dnes a další dva produkty budou vydány v dubnu. Bezdrátový nabíjecí stojan Snap+ 3 v 1 má nabíjecí podložku Qi2 s výkonem 15 W, která funguje v režimu na šířku nebo na výšku, a navíc jej lze naklonit do ideálního pozorovacího úhlu.

K dispozici je také nabíjecí puk pro Apple Watch, který dokáže rychle nabíjet kompatibilní modely Apple Watch s výkonem 7,5 W, a 5W nabíjecí platforma ve spodní části, která je navržena pro práci s AirPods. Všechna tři zařízení lze nabíjet najednou. Snap+ Powerstation Mini je nabíjecí stojan, který je dodáván s 5 000mAh vnitřní baterií pro nabíjení ‌iPhonu‌ na cestách. Stejně jako ostatní produkty Mophie Qi2 dokáže nabíjet ‌iPhone‌ při výkonu až 15W.