Apple registruje mnoho patentů, z nichž většina nikdy nebyly vydány jako produkt – tedy oficiálně. Jeden obchodník v Číně se zjevně inspiroval nápadem, který měl Apple v roce 2021, kdy společnost podala patent na AirPods s pouzdrem se zabudovaným dotykovým displejem.



Obrázky a video sdílené na X (Twitter) leakerem @lipilipsi ukazují padělané AirPods s dotykovou OLED obrazovkou integrovanou do přední části pouzdra. Displej se aktivuje při otevření víka pouzdra a umožňuje uživatelům vybrat možnosti regulace hluku, vybrat předvolby ekvalizéru a uzamknout obrazovku. Displej také zobrazuje uživatelům úroveň nabití baterie každého AirPodu, aktuální čas a připojení Bluetooth. Díky popularitě AirPods byl zaznamenán rekordní počet padělaných bezdrátových sluchátek zabavených na hranicích s USA. Podle zprávy z roku 2021 bylo za prvních devět měsíců fiskálního roku zabaveno zhruba 360 000 padělaných bezdrátových sluchátek v hodnotě 62,2 milionu dolarů, a to na základě údajů z celní správy USA.

Americká celní správa uvedla, že 80 % všech padělaných výrobků přicházejících do USA pochází z pevninské Číny nebo Hongkongu. I když není jasné, kolik ze zabavených sluchátek byly AirPods, americká celní správa uvedla, že počet padělaných produktů se v předchozích pěti letech zvýšil o 50 %, protože produkty, jako jsou AirPods jsou velmi populární. Padělané AirPods mohou používat originální sériová čísla Apple a obvykle vypadají fyzicky k nerozeznání od pravých AirPods. Mnoho z nich má často funkční ekvivalentní funkce pro potlačení hluku, ale dotyková obrazovka je novinkou.