Program odměn pro tvůrce na TikToku – poprvé spuštěný před rokem jako omezená beta verze pod názvem Creativity Program – je nyní k dispozici všem. Videa na TikToku byla kdysi dlouhá pouhých 15 sekund, což byla zajímavá kreativní výzva pro tvůrce a způsob, jak uživatelům poskytnout krátká zábavná videa.



Od té doby však společnost umožnila tvůrcům natáčet delší videa a zjistila, že videa delší než minutu jsou populárnější a generují tvůrcům vyšší příjmy. Při loňském spuštění programu byli vybraní tvůrci požádáni, aby vytvořili videa delší než jedna minuta. Společnost říká, že program byl nyní přejmenován na TikTok Creator Rewards Program a je ode dneška k dispozici všem.

„Minulý rok jsme vydali program Creativity ve verzi beta, což nám umožnilo získat zpětnou vazbu od naší komunity k další optimalizaci funkce. Od jejího vydání jsme s programem zaznamenali neuvěřitelný úspěch, celkové příjmy autorů vzrostly za posledních 6 měsíců o více než 250 % a počet autorů, kteří vydělávají 50 000 dolarů každý měsíc, se téměř zdvojnásobil. Program odměn pro autory bude i nadále odměňovat vysoce kvalitní, originální obsah po dobu jedné minuty s optimalizovaným vzorcem odměn zaměřeným na 4 klíčové oblasti: originalitu, délku hraní, hodnotu vyhledávání a zapojení publika.“