Aplikace Telegram obdržela aktualizaci, která přidává možnost vytvářet vlastní nálepky a balíčky nálepek pomocí funkce Editor nálepek v aplikaci. To vám umožní pořídit jakoukoli fotografii na vašem zařízení a přidat text, emoji a další.



Takto můžete vytvářet skutečně jedinečné nálepky, které lze sdílet s přáteli a kontakty.
Telegram 10.11 vám umožňuje vybrat obrázek a klepnutím na předmět inteligentně vyříznete objekt, domácího mazlíčka nebo osobu a zároveň odstraníte pozadí. Pokud chcete více funkcí, můžete ručně vymazat a obnovit část obrazu pro dokonalý výběr. Můžete také přidat bílý obrys, který napodobí klasický vzhled a dojem nálepky. Chcete-li vytvořit nálepku, otevřete panel nálepek ze vstupního pole v libovolném chatu a klepněte na tlačítko (+).

Můžete poslat svůj výtvor nebo vytvořit sadu samolepek. Telegram 10.11 vám umožňuje sdílet jakoukoli sadu nálepek s přáteli, ale není jasné, zda tito uživatelé musejí používat nejnovější aktualizaci, aby funkci využili. Stávající nálepky lze také přidat do vašich vlastních sad. To vám umožní přidat spoustu podobných nálepek na jedno místo a vytvořit tak rozsáhlé balíčky, které vyhovují vašim potřebám.