Apple Watch jsou nezbytným doplňkem každého cyklisty. To se znovu potvrdilo a ukázalo se, že opět pomohly zachránit život. Eric Zollinger z New Yorku tvrdí, že jeho Apple Watch mu zachránily život vytočením čísla 911 po děsivé nehodě na kole.



„Cítím se velmi šťastný a vděčný za to, jak mi moje Apple Watch pomohly,“ řekl Eric Zollinger (49) Kennedy. „Od hodinek je to velmi chytré. Apple myslí na všechno.“
K nehodě došlo během jinak běžné jízdy mezi prací a domovem. Jediným rozdílem bylo počasí. Bohužel narazil na výmol naplněný vodou, která ho skrývala. Nehoda se stala poté, co jeho kolo narazilo do výmolu a uvízlo, což způsobilo, že vyletěl na chodník.
Po nehodě se Zollinger cítil natolik dobře, že došel na kole domů a skočil do sprchy. Při sprchování si však všiml velké ztráty krve z nosu. Rychle se mu zatočila hlava a omdlel.
Po pokusu vstát se mu zatočila hlava a omdlel a udeřil tělem o stěnu vany. O chvíli později se probudil a ke svému šoku zaslechl zvuk operátora 911, který k němu promlouval přes Apple Watch.