V průběhu let jsme zde představili nespočet pouzder pro iPhone, ale dnes je čas podívat se na první pouzdro na telefon na světě s tlačítkem Akce. Apple představil nové haptické tlačítko Akce na iPhone 15 Pro a iPhone Pro Max.



A nyní jsou lidé z Bitmo Lab – značky, která pochází ze spolupráce se sspai a JSAUX – připraveni představit nové pouzdro BANG!CASE. Kromě průhledné zadní části pouzdra, integrovaného LED osvětlení a magnetického nabíjení má pouzdro také tlačítko Akce (nebo BANG! Button, jak jej společnost nazývá), které si můžete přizpůsobit tak, aby spouštělo libovolný počet věcí s jednoduchým, dvojitým a dlouhým kliknutí. Těsně pod krytem bočního tlačítka (nebo tlačítka zámku) na pravé straně pouzdra najdete tlačítko BANG!BUTTON.

Je to v podstatě Bluetooth tlačítko, které se připojuje k telefonu stejně jako jakékoli jiné zařízení Bluetooth. Odtud si můžete přesně přizpůsobit, co tlačítko dělá, pomocí funkcí Zpřístupnění a AssistiveTouch. To znamená, že můžete naprogramovat BANG!BUTTON velmi podobně jako samotné tlačítko Akce na iPhonu. Podporuje možnosti jediného kliknutí, dvojitého kliknutí a dlouhého stisknutí pro spuštění libovolného počtu věcí na iPhone. Patří mezi ně Přepínač aplikací, spouštění aplikace Fotoaparát, Ovládací centrum, snímky obrazovky a mnoho dalšího.