Nejúspěšnější produkt Apple všech dob, iPhone, měl v jednu chvíli vypadat mnohem více jako iPod než zařízení, které jsme nakonec dostali. iPod byl pro Apple takovým hitem, že společnost přirozeně prozkoumala výrobu iPhonu, který by vypadal a vypadal podobně.



17 let po uvedení iPhonu na trh nebyla myšlenka telefonu inspirovaného iPodem zapomenuta. Ve skutečnosti existuje společnost, která vytvořila podobný produkt. tinyPod bude představen až někdy v červnu, ale už několik měsíců se objevuje na X/Twitteru. Nové video s upoutávkou dnes poskytlo nejlepší pohled na zařízení. Podle názvu to vypadá, že tinyPod bude zařízení pouze pro hudbu, ale jak ukazuje video, ve skutečnosti bude schopnější. Proč je schopnější? Protože je to vlastně kryt pro Apple Watch bez řemínků. tinyPod je v podstatě pouzdro pro Apple Watch, které je inspirováno iPodem a promění vaše hodinky v něco jako malý telefon.

A místo toho, abyste k navigaci watchOS používali svou korunku Digital Crown, použijete přiložené klikací kolečko podobné iPodu. S tinyPodem bude váš „telefon“ stále součástí ekosystému Apple se všemi základními aplikacemi, které s ním přicházejí – protože se jedná o Apple Watch. Ale bude také mnohem snazší netrávit každou minutu procházením aplikací sociálních médií a YouTube, protože většina těchto služeb na watchOS neexistuje nebo nefunguje dobře.