Populární aplikace pro předpověď počasí CARROT Weather obdržela aktualizaci, která přináší zcela nový design se změnami v uživatelském rozhraní a několik nových funkcí.



Aplikace nyní zobrazuje zahradu, což je nový výchozí vzhled aplikace. Zahrada je navržena tak, aby se časem rozrůstala a měnila, s malými roboty, kteří prořezávají stromy, zalévají rostliny a dodávají zásoby po celý den. Zahrada se resetuje na začátku každého měsíce. Zatímco zahrada je výchozím designem, prémioví uživatelé si mohou ponechat své aktuální rozvržení.

CARROT obsahuje novou hodinovou předpověď s výběrem datových bodů pro výběr dat o počasí, která se zobrazí na hlavní obrazovce, a navíc v sekci Nastavení aplikace je k dispozici více než deset možností rozvržení. Prémioví uživatelé si mohou vybrat nové styly pro upozornění na počasí, minutovou předpověď, hodinovou předpověď a denní předpověď. Aplikace obsahuje zprávy o počasí, které poskytují přehled o hlavních událostech počasí, které se dějí po celém světě. CARROT Weather si lze zdarma stáhnout z App Store, ale odemknutí dalších funkcí vyžaduje předplatné.