Snap oznámil řadu nových funkcí přicházejících na Snapchat, které jistě udělají jeho uživatelům radost. Dvě výrazná vylepšení se soustředí na zasílání zpráv: upravitelné zprávy a reakce pomocí emoji.



„Všichni víme, jak snadné je udělat překlep, okamžitě si toho všimneme a jsme frustrovaní, když si uvědomíme, že naši chybu už nelze vrátit. Brzy budou mít uživatelé Snapchat další možnost. Zprávy bude brzy možné upravovat až 5 minut po jejich odeslání.“ Tato funkce bude zavedena nejprve pro předplatitele Snapchat+, ale očekává se, že v budoucnu bude k dispozici pro všechny uživatele. Možnost reagovat na zprávu pomocí emoji je velmi potěšující. Snapchat dlouho nabízel možnost reagovat pomocí Bitmoji, ale reakce pomocí standardních emoji se na jiných platformách tak rozšířila, že to vždy vypadalo jako klíčová mezera Snapchatu.

„Pokud si potřebujete zapamatovat blížící se termín nebo chcete začít odpočítávat do víkendu, požádejte My AI o připomenutí v přímých chatech nebo v rozhovoru s jedním dalším přítelem! Pouhou rychlou zprávou vám My AI nastaví odpočítávání v aplikaci, takže nikdy nezmeškáte žádný okamžik.“ Umělá inteligence vám také pomůže vytvořit nový vzhled vašeho Bitmoji. Stačí zadat stručný popis toho, co hledáte, a AI udělá vše pro to, aby splnila vaše přání a poskytla jedinečný styl.