Aplikace Flighty pro sledování letů byla dnes aktualizována o novou funkci, která je navržena tak, aby uživatelům poskytla další informace o důvodu zpoždění letů. V dnešním článku si ukážeme, jak to funguje.



Společnost Flighty využívá data leteckých úřadů a strojové učení k poskytování varování o zpoždění, a když je zpoždění oficiální, o důvodu zpoždění. Většina zpoždění je způsobena problémy se vzdušným prostorem, které bude Flighty sledovat. Aplikace je schopna předvídat zpoždění „hodiny předem“ a poskytovat uživatelům informace, které letecké společnosti často odmítají sdílet. Letecká společnost může například zpozdit váš let o 30 minut… a poté o další hodinu.

Ale Flighty 4 vám nyní může říct, že to bude pravděpodobně nejméně pětihodinové zpoždění. To dává uživatelům lepší přehled, aby mohli upravit své cestovní plány za běhu, než aby museli hodiny trčet na letišti. Flighty sleduje pozdě přilétající letadla, oznámení řízení letového provozu, provozní problémy letiště, problémy s počasím a dokonce i velké události, které mohou ovlivnit letecký provoz, jako je Super Bowl. Flighty je k dispozici pro iPhone, iPad a Mac. Aplikace je zdarma ke stažení, ale funkce zpoždění jsou součástí předplatného Flighty Pro.