Apple rozšiřuje obsah pro Vision Pro o řadu nových her, aplikací a videoobsahu. Mezi nově představený obsah patří „Castle Crumble“, logická hra založená na fyzice, která hráčům umožňuje interakci ve 3D prostředí.



Hráči mohou používat své ruce k přesnému zacílení slabých míst hradů pomocí různých výbušnin, mystických kouzel a odemykatelných vylepšení. Castle Crumble je nyní k dispozici v App Store. „Puzzle Sculpt“, další prostorová hra, má vyjít 5. září. „Puzzle Sculpt“ vyvinutá společností Schell Games, oceněným studiem známým průkopnickým hraním s novými technologiemi, nabízí relaxační, 3D řešení hádanek. „Immersion Golf“ od Tag Heuer je hra pro všechny golfové nadšence s podrobnými 3D mapami téměř 40 000 hřišť po celém světě. Aplikace umožňuje hráčům zobrazit náhled rozvržení hřiště a překážek a poskytuje tak komplexní nástroj pro plánování jejich herní strategie.

„Pinball Nation“ přeměňuje obytné prostory na virtuální arkádu pinball z 80. let, doplněnou virtuálními stoly v životní velikosti a realistickou hratelností, zatímco „Beat Slash – Mixed“ nabízí rytmickou hru s vysokou energií, kde hráči používají meče k sekání úderů v čase. Od 6. září budou mít uživatelé Vision Pro také přístup k novým filmům a seriálům zachyceným v Apple Immersive Video. To zahrnuje premiéru filmu „Elevated“, leteckého cestovatelského seriálu, který divákům poskytuje dechberoucí výhledy z ohromujících výšek. „Elevated“, který je k dispozici výhradně uživatelům v USA, má za cíl přenést publikum na ikonické výhledy po celém světě. Dalším pozoruhodným přídavkem je „4 minuty uvnitř Super Bowl LVIII“, krátký film, který nabízí pohlcující pohled do  atmosféry Super Bowlu LVIII. Ve stejný den budou moci uživatelé Vision Pro po celém světě také sledovat první epizodu „Boundless“ s názvem „Hot Air Balloons“ a druhou epizodu „Wild Life“, zaměřenou na slony.