Apple vydal čtvrtou beta verzi watchOS 11 pro veřejné testery, což umožňuje testerům vyzkoušet nové funkce ještě před vydáním softwaru letos na podzim. Čtvrtá beta verze přichází dva týdny po vydání třetí beta verze.



watchOS 11‌ obsahuje novou aplikaci Vitalita, kterou lze použít k tomu, aby vám poskytla každodenní přehled o vašich zdravotních metrikách a dala vám vědět, pokud je něco neobvyklé. Porovnává informace shromážděné v noci, jako je srdeční frekvence, spánek, dechová frekvence a hladina kyslíku, s údaji za předchozí týdny. Tréninková zátěž je nový způsob měření vlivu intenzity a trvání tréninku na tělo v průběhu času. Nyní si můžete přizpůsobit kroužky aktivity pro různé dny v týdnu a Apple přidal podporu pro dny odpočinku. Přestávka od aktivity již nenaruší sérii, protože si můžete odpočinout na den, týden, měsíc nebo déle. Mezi další nové funkce patří více typů cvičení, vylepšení Double Tap a další.

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).