Společnost Mophie oznámila nové verze svých oblíbených powerbanek Powerstation Plus Mini, Powerstation Plus a Powerstation Plus Ultra, z nichž všechny byly aktualizovány o nový design a kapacitu baterie.



Powerstation Plus Mini je vybavena baterií s kapacitou 5 000 mAh, která částečně nabije většinu iPhonů. Podporuje 18W nabíjení přes USB-C pomocí vestavěného kabelu a 20W přes extra USB-C port. Powerstation Plus má 10 000 mAh baterii, která by měla zajistit plné nabití pro všechny iPhony, navíc je dostatečně výkonná, aby ji bylo možné používat s iPady a menšími Macy. Obsahuje integrovaný 30W USB-C kabel a kabel Lightning a navíc je zde další port USB-C pro nabíjení více zařízení. Powerstation Plus Ultra má stejné možnosti jako Powerstation Plus s 30W nabíjením a integrovanými kabely, ale lze ji také zapojit přímo do elektrické zásuvky pro účely nabíjení.

Všechny tři nové powerbanky Mophie podporují průchozí nabíjení pro připojená zařízení. Podporují také obousměrné nabíjení pomocí vestavěných kabelů a mohou nabíjet více zařízení najednou. Podporováno je také rychlé nabíjení a modely iPhone 15 lze nabít na 50 procent za 25 až 30 minut. Powerstation Plus a Powerstation Mini lze zakoupit na webu Zagg. Powerstation Ultra bude uveden na trh v září.