Před několika týdny společnost 9to5Mac informovala o pirátské streamovací aplikaci, která byla schválena společností Apple. Po zveřejnění článku Apple aplikaci odstranil. Zdá se však, že vývojáři opět napálili společnost, aby schválila nejen jednu, ale více pirátských streamovacích aplikací.



Všechny ​​aplikace již byly odstraněny z App Store, ale nebyly poskytnuty žádné podrobnosti o opatřeních společnosti, která by zabránila opětovnému schválení dalších aplikací, jako je tato. Aplikace jsou známé pod názvem „Collect Cards“ a jsou publikovány různými vývojáři, i když se v podstatě jedná o stejnou aplikaci. Jak jsme podrobně uvedli v předchozí zprávě, popis a snímek obrazovky aplikací ukazují jednoduché rozhraní, které nemá nic společného se streamováním.

Když však aplikaci otevřete, zobrazí se celý katalog pirátských filmů a pořadů z platforem jako Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, HBO Max a dokonce i Apple TV+. Aplikace kontroluje, kde se uživatel nachází, aby určila, zda má zobrazit základní rozhraní zobrazené na snímcích obrazovky v App Store nebo rozhraní streamování. Aplikace například pro uživatele v USA skrývá vše, co souvisí se streamováním, takže lidé v Applu by místo toho viděli pouze základní aplikaci pro fotky a videa.