Nebylo jasné, zda se dočkáme Apple Watch Ultra 3, nakonec žádný nový model vydán nebyl. Místo toho Apple oznámil novou saténově černou titanovou verzi Apple Watch Ultra 2.



Původní Apple Watch Ultra byly uvedeny na trh v roce 2022 a byly prodávány jako odolný model pro ty, kteří se zabývají dobrodružnými aktivitami, jako je horolezectví a potápění.
Díky větší velikosti obrazovky a delší výdrži baterie si je oblíbili i ti, kteří se těmto aktivitám nevěnují. Apple Watch Ultra 2 mají stejný design a nabízí pouze o něco rychlejší čip, jasnější displej a vylepšenou ultra širokopásmovou technologii. Letošní Apple Watch Series 10 nabízí ještě větší velikost obrazovky jako Apple Watch Ultra. Vzhledem k tomu, že to byla jedna z důležitějších věcí, může se stát, že Apple očekával, že vyšší cenu za tento model zaplatí relativně málo lidí. Nová varianta s černým titanem to však může změnit. Apple říká, že nová povrchová úprava je navržena tak, aby byla odolná proti poškrábání. Byly také oznámeny nové řemínky.