Apple pořádá keynote pro veřejnost a tisk v pondělí 9. září 2024 v 19:00 hodin. Očekává se, že společnost během keynote s názvem „It’s Glowtime“ oznámí svou novou řadu iPhone 16 spolu s novými modely Apple Watch a potenciálně dalšími produkty.



Událost lze sledovat několika způsoby a my si v dnešním článku ukážeme, kde ji najdete.

Webové stránky Apple Events

Na webu Apple Events můžete událost sledovat živě na Macu, iPhonu, ‌iPadu‌, PC nebo jakémkoli jiném zařízení s webovým prohlížečem. Webová stránka funguje v Safari, Chrome, Firefox a dalších hlavních prohlížečích. Stačí přejít na www.apple.com/apple-events/ pomocí webového prohlížeče ve vhodnou dobu ke sledování. Nyní můžete navštívit web a přidat si do kalendáře připomenutí události.

YouTube

Apple také plánuje streamovat událost živě na YouTube, což je možná nejjednodušší a nejefektivnější způsob sledování, protože YouTube lze sledovat na každé platformě, kde je aplikace k dispozici, což jsou téměř všechny platformy, od chytrých telefonů a tabletů až po konzole a chytré televizory. Apple zveřejnil zástupné video pro keynote na YouTube a nyní jej můžete navštívit a nastavit připomenutí.

 

Aplikace Apple TV

V den události bude k dispozici speciální sekce v aplikaci ‌Apple TV‌ věnovaná živému přenosu, který lze sledovat na jakémkoli zařízení, kde je aplikace dostupná. Patří sem ‌Apple TV‌, iPhony, iPady a Macy a také vybrané chytré televize a herní konzole. Pokud máte ‌Apple TV‌, aplikace ‌Apple TV‌ je jedním z nejlepších způsobů, jak sledovat událost živě. Apple zatím neaktualizoval aplikaci ‌Apple TV‌ novou událostí, ale brzy by měla být přidána.

Kdy sledovat keynote „It’s Glowtime“ ?

Keynote bude konat v 19:00 hodin, v pondělí 9. září.