Pokud jste si právě předobjednali jeden z nových iPhonů, možná hledáte pouzdro, které ochrání vaše zařízení, aniž by zakrývalo jeho elegantní design a barvu. Společnost Totallee právě vydala dokonalé pouzdro pro každého, kdo chce chránit svůj nový iPhone, aniž by narušil jeho design.



Odolná, průhledná pouzdra na iPhone od Totallee dodávají (téměř neviditelnou) ochranu. Mají přesný, mírně zúžený výřez pro nové ovládací tlačítko pro optimální funkčnost a pohodlí. Ať už máte iPhone v pouštním titanu nebo v jedné z tradičních barev, pouzdra Totallee vám umožní vychutnat si krásný design a barvu vašeho iPhonu a zároveň jej ochránit. Protože jsou tato pouzdra zcela průhledná a neobsahují značku, zanechají váš iPhone beze změny i po přidání pouzdra.

Pouzdro je vyrobeno z materiálu TPU absorbujícího nárazy, který zabraňuje poškrábání a chrání váš telefon před pády z výšky. Zvýšené okraje kolem fotoaparátu a obrazovky nabízejí dodatečnou ochranu a zabraňují přímému kontaktu s povrchy při položení displejem dolů. Toto pouzdro je vyrobeno s ohýbatelným pogumovaným povrchem, který dodává extra přilnavost. Jde o tenké, lehké pouzdro, které nepřidává žádnou zbytečnou objemnost ani váhu. Užijte si původní tvar vašeho nového iPhonu s vědomím, že je chráněn. Pouzdro je k dispozici na webu Totallee.