Společnost Signify dnes oznámila dva nové produkty. Nový synchronizační box HDMI a nové závěsné světlo. Společnost také oznámila některé nové softwarové funkce.



Philips Hue Play HDMI Sync Box 8K je nástupcem aktuálního Hue Play Sync Boxu, který vyšel v roce 2019. Je navržen pro připojení k vašemu televizoru, slouží jako rozhraní mezi televizorem a připojenými set-top boxy, herními systémy, a další. Sync Box je schopen detekovat obsah a přizpůsobit barvu připojených světel Hue tomu, co je na televizoru. Podpora HDMI 2.1 byla hlavní chybějící funkcí na aktuálním Sync Boxu, ale nový model přidává HDMI 2.1 pro použití s ​​PlayStation 5, Xbox One a dalšími zařízeními, která mohou využívat výhod tohoto standardu. Podporuje rozlišení až 8K a obnovovací frekvence až 60 Hz pro video obsah a 120 Hz pro konzolové hraní.

Do zařízení lze synchronizovat až 10 barevných světel Hue, přičemž barvu určuje to, co je na obrazovce. Jas a intenzitu lze ovládat v aplikaci Philips Hue. Světlo Philips Hue Ensis, nové závěsné svítidlo, je k dispozici v černé nebo bílé barvě, je vybaveno dvěma samostatně ovladatelnými světly a podporuje bílé odstíny i barvu. Nabízí jak spodní, tak horní světlo pro různé aktivity. Spolu s novými produkty společnost Signify aktualizovala aplikaci Philips Hue o čtyři nové efekty. Tyto animované efekty lze použít s vybranými světly Hue. Nyní jsou k dispozici také možnosti pro změnu jasu, rychlosti a základní barvy, čímž jsou možnosti efektů více univerzálnosti. Aplikace Hue získává možnost Nerušit, která zabraňuje pohybovým senzorům ve změně aktivní scény při detekci pohybu a spouštění a zastavování napodobování přítomnosti a časovačů pomocí přepínačů Hue.