Společnost Ugreen představila několik nových nabíječek vytvořených speciálně pro použití s produkty Apple, které mají design ve stylu robota s emoji. Řada Uno obsahuje nabíječku Qi2, bezdrátovou power banku a 100W USB-C nabíječku.



Podle společnosti Ugreen byly nabíječky vytvořeny s ohledem na „Fast and Fun Charging“ pro uživatele Applu. Každý z nich má TFT obrazovku, která může při nabíjení zobrazovat různé emoji. Magnetická bezdrátová powerbanka Ugreen Uno s kapacitou 10 000 mAh má bezdrátovou nabíječku Qi2, která dokáže nabíjet kompatibilní iPhone výkonem až 15 W. K dispozici je také 20W obousměrný port USB-C pro nabíjení a skládací kovový stojan.

Magnetická bezdrátová nabíječka Ugreen Uno 2-v-1 také podporuje Qi2 a dokáže nabíjet ‌iPhone‌ při výkonu až 15W a AirPods při výkonu až 5W. Má magnetický nabíjecí puk s nastavitelným pozorovacím úhlem. K dispozici je také 5W nabíječka USB-C, do které lze zapojit nabíječku pro rychlé nabíjení Apple Watch.

Nabíječku Ugreen Uno Charger 100W lze použít k nabití 16palcového MacBooku Pro na 43 procent za 30 minut. Má celkem tři porty USB-C a jeden port USB-A, přičemž napájení je rozděleno mezi různé porty, když je připojeno více zařízení.