iphone-8-idropnews-exclusive-9Apple očekává největší prodejní úspěch s nadcházejícím iPhonem, který bude představen příští rok. KGI očekává, že se nových iPhonů v druhé polovině roku 2017 prodá 120 – 150 milionů kusů. Tím by nový iPhone zastínil rekord předchozího prodejního rekordu u iPhone 6 a iPhone 6 Plus, kterého se v druhé polovině roku 2014 prodalo 115 milionů kusů.



Nový iPhone má totiž přijít s mnoha novými prvky jako je například OLED displej, konstrukce využívající sklo a ocel, bezrámečkový displej, bezdrátové nabíjení, které by mělo být u všech tří modelů, vylepšený fotoaparát, Home Button zabudovaný do obrazovky a mnoho dalších nových prvků.

Apple bude vyrábět tři nové telefony iPhone, jeden z modelů bude mít zásadní změnu designu a další dva modely budou ve stylu současných modelů, ale místo hliníkového těla by mělo být tělo skleněné.

KGI také předpokládá, že Apple nebude prodávat bezdrátovou nabíječku s telefonem. A také se stále spekuluje o tom, jak vlastně nový iPhone bude velký, zdali bude mít 5,8″ nebo 5,2″.

Zdroj: 9to5mac.com