Apple Watch Series 3 ve s podporou LTE konektivity se dnes dočkaly podpory hned ve čtyřech nových zemích. Zákazníci si tak budou moci nově objednat datový tarif speciálně pro Apple Watch v Dánsku, Švédsku, Indii a Taiwanu. V některých zemích dokonce konektivitu obstará rovnou několik operátorů.



V Dánsku a Švédsku se o konektivitu postará operátor „3“, zatímco v Indii si uživatelé budou moci vybrat z Reliance Jio a Airtelu. Co je však příjemné je fakt, že ani jeden z těchto operátorů nebude chtít za provoz Apple Watch po indických uživatelích žádné další poplatky. Uživatelé tak budou využívat stejný tarif, data a platit stejný poplatek za telefon a přitom budou moci připojit i Apple Watch.

To je něco, co třeba nefunguje ani v USA, kde je potřeba si pro připojení Apple Watch dokoupit balíček, který vás vyjde přibližně na 5 dolarů měsíčně. Na Taiwanu se potom o konektivitu starají operátoři APT3, Chunghwa Telecom3, FarEasTone3 a Taiwan Mobile.

Zpřístupnění LTE Apple Watch v dalších zemích je opravdu důležitým pokrokem. Apple Watch s LTE konektivitou si totiž nemůžete koupit v sousední zemi, kde už se LTE verze prodává, a používat je v domovské zemi. Veškeré LTE verze Apple Watch totiž fungují jen v zemi, ve které byly zakoupeny.

Zdroj: macrumors.com