Prosinec se pomalu ale jistě blíží a spousty z nás už začíná dohánět stres z vánočních dárků. Pokud i vy patříte mezi skupinu, která v obchodním domě stráví celý den a přesto není schopná vybrat dárek pro své nejmilejší, nezoufejte. Dnes se společně podívat na pár úžasný produktů, kterými oslníte všechny majitele Apple Watch.



Dřevěné řemínky s vlastním gravírováním

Jedinečný řemínek Vaše Apple Watch vyrobený z kvalitního dřeva od tuzemských truhlářů. Skládá se z několika dílků, které jsou vyřezány, ručně broušeny a kompletovány v naší dílně na severu Čech, tím se stává každý vyrobený kus originálem. Struktura dřeva má elegantní vzhled, který se hodí jak na schůzku, do divadla tak i na večeři s drahou polovičkou.

Cyklistická helma Lumos

Lumos je první chytrá cyklistická helma, která v jednom soudržném celku krásně integruje světla, signál prudkého brzdění, směrovky a iOS aplikaci. Superjasné LEDky na přední a zadní straně přilby svítí z výšky, takže budeš na silnici daleko líp vidět.

Aplikace Lumos na Apple Watch chytrými algoritmy rozpoznávání gest pozná, když rukou ukážeš změnu směru, a automaticky aktivuje signál zatáčení na přilbě. Anebo můžeš klepnout na příslušné tlačítko na přibaleném bezdrátovém ovladači na řídítkách.

Belkin nabíjecí stojánek pro Apple Watch

Proč rovnou nezabít dvě mouchy jednou ranou? Co takhle stojánek pro vaše hodinky, který rovnou začne Apple Watch dobíjet? Jako bonus je potom i dock pro iPhone. Nabíjecí stanice nejen nabije vaše hodinky a telefon současně, ale perfektně je i ochrání před poškrábáním a poškozením. Již je nikdy nenecháte povalovat se jen tak na stole nebo u zásuvky.

Vesmírně černý milánský tah

Co nedopřát obdarovanému i kousek luxusu? To hravě splní druhý řemínek do jeho sbírky v podobě milánského tahu ve vesmírně černé barvě. Jde o velmi hladké pletivo z nerezové oceli tkané na speciálních italských strojích.

TwelveSouth TimePorter nabíjecí stojan pro Apple Watch

Nepostradatelný společník pro vás a vaše Apple Watch, to je nabíjecí dok TwelveSouth TimePorter. Tato elegantní kapsle slouží zároveň jako pouzdro i stojan, který ukrývá nabíjecí kabel a poskytuje skvělý úhel pro sledování hodinek.