Spark přidal nový skvělý nástroj do své aplikace – delegování e-mailů. Tato funkce umožňuje manažerům a týmům snadněji spravovat jejich pracovní projekty s větší efektivitou a snadným sledováním průběhu.



Readdle dnes oznámil novou funkci na blogu: „Dnes Spark představuje pokročilý nový způsob delegování e-mailů komukoliv ve vašem týmu. Tato funkce je dostupná pro všechny uživatele Spark for Team Premium. Pokud ho ještě nemáte, je právě teď pravý čas začít.“ 

Hlavní výhodou delegování e-mailů oproti tradičnímu způsobu přeposílání je to, že se neztratíte v nespočetných fw: fw: fw zpráv a můžete snadno sledovat, co přidali ostatní. Na postranním panelu se nyní zobrazí nový filtr „Delegováno“, který umožňuje přístup ke všem delegovaným e-mailům a kontrolu jejich stavu pouhým jedním kliknutím. Funkce je dostupná pro uživatele Spark for Teams, kteří si ji mohou vyzkoušet zdarma s 10 delegacemi měsíčně (na tým). Pro uživatele Spark Premium je k dispozici funkce neomezeně a stojí 7,99 dolarů za měsíc. Podívejte se na níže uvedené promo video: