Existuje mnoho možností, pokud jde o výběr externích klávesnic pro iPad Pro. Apple nabízí Smart Keyboard a společnosti jako Zagg a Logitech nabízí klávesnice také. My si v dnešním článku představíme klávesnici Brydge.



Brydge Pro je vyroben z hliníku, který je k dispozici v barvách prostorově šedá a stříbrná, což dokonale odpovídá barvě iPadu Pro. Obsahuje také gumové zářezy, které zajistí, že displej iPad Pro je chráněn před klávesnicí. Brydge Pro také poprvé představuje zadní kryt pro iPad. V minulých letech byla zadní strana iPadu vždy nechráněná, ale letos obsahuje klávesnice gumovou zadní stranu, která se magneticky připojuje k iPadu.

Jakmile je iPad vložený, je vše neuvěřitelně stabilní. Brydge Pro váží 0,5 kg. Používám 11palcový model, takže když přidáte váhu samotné klávesnice a 11palcového iPadu Pro bude zařízení vážit necelé 1 kg. Brydge Pro tedy téměř přesně zdvojnásobuje váhu iPadu Pro, což lze očekávat vzhledem k tomu, že je to v podstatě druhý kus hliníku. Když použijete iPad Pro s klávesnicí Smart Keyboard Folio bude zařízení vážit 0,8 kg, takže s klávesnicí Brydge bude zařízení sice trochu těžší, ale získáte mnohem hezčí design.

Design klávesnice Brydge Pro je mnohem měkčí než u klávesnice od společnosti Apple. V mnoha ohledech vypadá podobně jako design klávesnice u MacBooku Pro z roku 2015. Psaní na této klávesnici je celkem příjemné a pohodlné.

Jedna z nejlepších vlastností této klávesnice je, že používá port USB-C. Brydge uvádí, že budete muset pouze jednou za rok nabít klávesnici, i když používáte podsvícení. To je ohromný výkon.

Brydge Pro je k dispozici ve stříbrné a prostorově šedé barvě. Klávesnice pro 11palcový iPad stojí 149,99 dolarů, zatímco pro 12,9palcový stojí 169,99 dolarů. Pokud si objednáte nyní, vaše objednávka vám bude odeslána v průběhu tohoto měsíce.