Davy lidí, reportéři a speciální hosté se shromáždili na oslavu slavnostního otevření Apple Carnegie Library, nejambicióznějšího obchodního projektu, jaký Apple kdy dokončil. Tim Cook a Muriel Bowser měli tu čest otevřít dveře obchodu.



Deirdre O’Brien a Phil Schiller zde byli také, aby přivítali zákazníky. Jakmile se dveře Apple Store v 10:00 hodin otevřely, každá místnost se rychle naplnila návštěvníky, kteří se zde začali shromážďovat o více než tři hodiny dříve. Někteří z těchto návštěvníků cestovali ze vzdálených míst, aby se mohli zúčastnit, a mnoho z nich přišlo v košilích z minulých otevření Apple Store nebo ze speciálních akcí Apple.

Kromě setkání se speciálními hosty, první návštěvníci také dostali zdarma tašky zdobené uměleckými díly a plakát s úplnou sestavou StoryMakers, což je speciální sezení Today at Apple.

Po slavnostním otevření se zde konaly první akce. Velký dav se shromáždil, aby sledoval místního umělce Jamilla Okubo. Následovalo živé vystoupení hudebního souboru The Vocal Chords.