Spotify dnes uvedl novou verzi karty „Tvoje knihovna“ v aplikaci pro iOS a Android, která je navržena tak, aby vám doporučila obsah, který posloucháte nejčastěji. Tato aktualizace je určena pouze pro uživatele služby Spotify Premium.



Společnost uvedla, že zefektivnila kartu Tvoje knihovna, abyste mohli jednoduše přepínat mezi kartami Hudba a Podcasty. Na kartě Hudba se nacházejí části rozdělené do seznamů skladeb, umělců a alb. Na kartě Podcasty najdete epizody, soubory ke stažení a pořady. Když vyberete kartu Hudba, Spotify zobrazí seznamy stop, které jste dříve vytvořili. K dispozici je také nový playlist s názvem „Liked Songs“, který bude obsahovat každou píseň, kterou označíte že se vám líbí. Tato sekce také třídí seznamy skladeb, když jste offline, aby se zobrazily ty, které stáhnete.

Nová sekce Podcasty umožní lepší vyhledávání a organizaci podcastů. Sekce Epizody vám umožní snadno zobrazit podcasty, které posloucháte, a také najít nově vydané epizody podcastů, které sledujete. V části Soubory ke stažení jsou zobrazeny epizody, které jste si stáhli pro poslech v režimu offline, zatímco další sekce umožňuje spravovat všechny podcasty, které sledujete, a prozkoumat předchozí epizody.