Aplikace Carrot Weather obdržela aktualizaci, která přináší řadu užitečných nových funkcí. Mezi hlavní novinky patří nový design pro iPad a podpora multitaskingu Slide Over a Split View.



Aktualizace také obsahuje synchronizaci a obnovu iCloud, vylepšené upozornění na počasí a další. Nový design aplikace využívá celou obrazovku iPadi a obsahuje také nové klávesové zkratky. Pro předplatitele, aplikace nyní podporuje automatické aktualizace, které lze využít k vytvoření stále zapnuté meteorologické stanice.

Aplikace bude nyní synchronizovat nastavení aplikací, uložená místa, meteorologické stanice na všech vašich zařízeních prostřednictvím iCloud. Vše můžete nastavit pomocí nové sekci iCloud v nastavení aplikace. Oznámení o počasí byla přepracována tak, aby zobrazovala více informací. Aktualizace také zahrnuje oznámení o kvalitě ovzduší a dva nové úspěchy. Carrot Weather je k dispozici v App Store za 5 dolarů. K odemyknutí dalších funkcí musíte zakoupit předplatné ve výší od 0,99 dolarů/měsíc nebo 5 dolarů/rok.