Apple oficiálně představil iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max, které jsou k dispozici v nové zelené barvě, dále v šedé, stříbrné a zlaté. Také obsahuje displej Super Retina XDR a trojitý objektiv.



Apple přidal ultraširoký objektiv, jak pro iPhone 11 Pro, tak pro iPhone 11, který je v aplikaci Fotoaparát zobrazen jako tlačítko 0,5x. Stačí oddálit, chcete-li vidět více a pořídit širší snímky. K dispozici je nový noční režim, který umožňuje pořizovat osvětlené fotografie při slabém osvětlení. Vylepšena je také přední kamera pomocí 12 megapixelového senzoru. Fotoaparát je také širší, takže nyní můžete při focení selfie zařízení otočit na šířku, aby se na obrázek vešlo více lidí. Poprvé je na přední kameře také slo-mo. Ultraširoký objektiv má clonu f/2,4 se zorným polem 120 stupňů.

https://www.youtube.com/watch?v=H4p6njjPV_o

K dispozici jsou také vylepšení teleobjektivů a širokoúhlých objektivů, včetně 100% zaostřovacích pixelů. iPhone 11 Pro obsahuje nový čip A13 Bionic s rychlejším výkonem procesoru a GPU než iPhone XS a iPhone XR. Apple uvedl, že dokáže provádět více než 1 bilion operací za sekundu, což z něj činí nejrychlejší telefon na trhu. Můžete dosáhnout až o 4-5 hodin delší výdrž baterie ve srovnání s iPhone XS. Balení také obsahuje 18W adaptér pro rychlé nabíjení. K dispozici je také nabízel zvýšená odolnost a vylepšený Face ID, který pracuje rychleji a z více úhlů. iPhone 11 Pro zakoupíte za 999 dolarů, iPhone 11 Pro Max za 1099 dolarů.

https://www.youtube.com/watch?v=cVEemOmHw9Y