Společnost Satechi představila elegantní a funkční USB-C rozbočovač pro Mac mini, který vám poskytne 6 dalších portů – tři porty USB, port USB-C, konektor pro sluchátka a slot pro paměťovou kartu micro SD.



Pokud však chcete připojit další příslušenství s Thunderbolt 3, budete jej muset připojit k portům na zadní straně vašeho Macu mini, protože tento rozbočovač neobsahuje port Thunderbolt 3.

Tento rozbočovač je perfektní doplněk pro Mac mini. Je k dispozici v prostorově šedé barvě, takže se k němu hodí a má také hliníkovou konstrukci.

Všechny porty jsou napájeny jediným kabelem USB-C, který je vyroben tak, aby se zasunul přímo do jednoho z portů Thunderbolt 3 na zadní straně Macu mini.

Rozbočovač obsahuje ventilátor, aby cirkuloval vzduch, tím pomáhá udržet Mac mini ve správné teplotě. Pokud jde o výkon, neměla jsem s rozbočovačem zatím žádné problémy. Nezaznamenali jsme žádné náhodné odpojení, přehřátí ani nic podobného. Asi jedinou nevýhodou tohoto rozbočovače je, že žádný z portů USB nelze použít k nabíjení.

Rozbočovač je skvělý pro rychlé připojení karty SD nebo jednotky USB, ale bohužel nefunguje s příslušenstvím s Thunderbolt 3.